Deaktivering af brugermateriale

Deaktivering af brugermateriale

Indlægaf Annbirtha » 12. feb 2010, 08:18

Her er et godt tip fra EA, de skriver:

Trin 1: Deaktivering af brugermateriale

Brugermateriale er alt det The Sims-materale, der ikke kommer fra en officiel The Sims 3-opdatering, The Sims 3 Store, udvidelsespakker eller Xtra pakker. Brugermateriale bliver produceret af tredjepartsudviklere og er ikke kontrolleret af Electronic Arts eller The Sims 3-udviklingsholdet, og virker muligvis ikke sammen med nye opdateringer. Brugermateriale kan få spillet til at opføre sig uventet eller ikke fungere overhovedet.

Hvis du vil deaktivere dit brugermateriale, skal du fortryde, hvad du gjorde for at installere materialet, så spillet kan komme tilbage i umodificeret form. Hvis du har anbragt det i en mappe i The Sims 3-mappen, skal du flytte det til en anden mappe uden for dine The Sims 3-filmapper. Du kan finde dine The Sims 3-filmapper i følgende stier:

Windows-filmappe: C:\Dokumenter\BRUGER\Dokumenter\Electronic Arts\The Sims 3

Mac-filmappe: Bruger/Dokumenter/Electronic Arts/The Sims/

Når du har installeret den officielle opdatering, kan du genaktivere dit brugermateriale. Hvis du oplever problemer, skal du deaktivere det igen, indtil tredjepartsudvikleren opdaterer sit materiale, så det fungerer sammen med opdateringen, udvidelsespakken eller Xtra pakken.

Trin 2: Sikkerhedskopering af dine gemte filer

Det er altid en god nødforanstaltning at sikkerhedskopiere gemte filer, før du installerer en udvidelsespakke, opdatering eller Xtra pakke. Du gør det ved at kopiere de ".sims3"-mapper, der ligger i mappen Saves, over på dit skrivebord eller til en anden filmappe.

Du kan finde din mappe med gemte The Sims 3-spil i følgende mapper:

Windows-filmappe: C:\Dokumenter\BRUGER\Mine dokumenter\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

Mac-filmappe: Bruger/Dokumenter/Electronic Arts/The Sims/Saves

Når du har installeret opdateringen, skal du køre spillet for at sikre dig, at dine gemte spil stadig fungerer korrekt.

Step 3: Lad opdateringer blive færdige

Opdateringer kan nogle gange være ret store, og det kan tage et stykke tid at downloade og installere dem. Hvis du annullerer en opdatering, før den er færdig, kan det forårsage uventede problemer, så det er altid bedst at lade den blive helt færdig. Undlad at lukke startprogrammet, indtil du har bekræftet, at opdateringen er installeret fuldstændigt, eftersom det vil annullere opdateringen.
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Tilbage til Sims 3 tips og tricks [Faq]

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron