Simologi - Sims 3 karaktertræk

Simologi - Sims 3 karaktertræk

Indlægaf Annbirtha » 22. aug 2009, 09:28

Jeg vil her beskrive nogle (ikke alle) af de fordele eller ulemper der er tilknyttet de forskellige karaktertræk man kan vælge imellem til sin Sim:

Åndsfraværende:
Vil ofte stoppe op midt i udførelsen af hvad han nu er i gang med , hvilket kan resultere i tabet af kostbar tid.

Ambitiøs:
Elsker gode fremskridt på jobbet og giver flere livstids-point når ønsker opfyldes.

Lystfisker:
Fanger flere fisk og får ”fiske skills” hurtigere en normale Sims. De starter med en Skill bog til Fisk i deres inventar og bliver afstressede og humøret stiger når de fisker.

Kunstnerisk:
Tilegner sig male færdighed hurtigere end andre Sims og lærer hurtigere skrivning og guitar, men dog ikke så hurtigt som at male.

Atletisk:
Lærer Atletiske færdigheder hurtigere og vil være længere om at blive træt.

Bogorm:
Læser hurtigere, skriver hurtigere og når det er lektier laves disse hurtigere, de får øget humøren ved læsning. Der er også bonus i ”pæne omgivelser” hvis der placeres en bogreol i rummet.

Modig:
Vil ikke tøve med at slukke brande eller pågribe tyveknægte, de er heller ikke bange for spøgelser. Har bedre ved at begå sig i enten Militær eller Politi end andre.

Hader kunst:
Vil hade alt hvad der bliver købt af pæne ting til hjemmet og vil hade selv andres dyrebare malede malerier.

Karismatisk:
Vil altid klare sig godt i enhver samtale og det vil derfor være letter at få venner. De vil klare sig fortrinligt i den Politiske karriere hvor man skal samle bidrag ind.

Barnlig:
Elsker at lege med legetøj uanset alderen, de ser tingene gennem et barns øjne og har konstant brug for at blive underholdt. De får et Boost i humørret ved at have legetøj omkring sig. De er ikke bange for spøgleser og de kan fiske i Swimmingpools.

Klodset:
Er dårlige til at planlægge, de falder over deres egne fødder, de taber mad, de mister fisken de er ved at hale i land, de kan endda tabe ringen når de skal spørge den udkårne om hun vil giftes. (Sødt)

Fortsættelse følger når jeg lige får tiden til det ........ :D og hvis jeg kan se at man har lyst til at læse det, for der er mange karaktertræk og det tager tid at læse det igennem og vælge ud hvad der skal med og så oversætte det fra Engelsk i Guidebogen..
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Tilbage til Sims 3 tips og tricks [Faq]

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron