Side 1 af 1

køb hoteller

Indlæg: 30. jan 2008, 15:59
af fatzo2008
hej allesammen!

jeg har tænkt om man engtelig ik kan købe de hoteller på ferie øerne
ligesom i midtbyen med en resturant

og hvordan man gør hvis man kan.

mvh danni

Re: køb hoteller

Indlæg: 30. jan 2008, 18:32
af Alida
Nej, det kan du ikke.

Re: køb hoteller

Indlæg: 30. jan 2008, 20:45
af Mona Solstråle
Hej fatzo 2008!

Jeg vil ikke gentage Alida, men du har sendt mig et spørgsmål i en PB. Jeg kan ikke sende svaret?! Så du får det her. Måske er der flere der kan supplerer med tips og ideer. :wink:

Du kan bygge hoteller på en offentlig grund. Du ændre den til en hotelgrund, ved at holde ctrl og shift nede og trykke på C herefter skriver du changelotzoning hotel
For at simmerne kan overnatte på hotellet, skal du have de nye hoteldøre og en hotelskranke. Hvis de har telefoner på værelset, bord og stole, kan de desuden bestille romservice.
Det kræver selvfølgelig Bon Voyage.

Du kan også bygge hoteller i de almindlige nabolag og simmerne kan overnatte der.... selv om de ikke har bestilt ferie.

God fornøjelse!

Re: køb hoteller

Indlæg: 31. jan 2008, 11:03
af Nephisariah
Svaret på om du kan købe hoteller er som Alida siger i hendes indlæg "Nej, det kan du ikke..."

MEN..... Når det så er sagt så prøv at læse side 8 i spilvejledningen, der var med spillet, der står følgende under "Ferieboliger":

Hvis dine simmere har nok simleoner, kan de bruge penge på en feriebolig! Huse i populære og eksótiske områder koster nogenlunde det samme som almindelige hjem - så tænk på, hvor meget dine simmere kan spare på hoteludgifter!

Hvis du vil købe en hytte ved en sø, et hus i bjergene eller en bolig i det fjerne Østen, skal din simme vælge EJENDOM....... KØB FERIEHJEM ved en tlefon eller en computer. Dine simmere kan også vælge deres nye ejendom ud fra de muligheder, der er i ferieområderne. Når din simmere har købt et feriehjem, kan de ændre det såmeget de vil.

Du kan også bygge et nyt feriehjem i de eksisterende ferienabolag - akkurat som med et normalt hjem.


nej du kan ikke købe et hotel og blive hotelejer, men ja du kan sagtens købe en feriebolig/feriehus (sommerhus) til din simmer....