Side 1 af 1

Band?

Indlæg: 18. feb 2008, 17:59
af Myzen
Tak for de gode råd :D
Nu har jeg fundet ud af det, så jeg er blevet lidt klogere xD

Re: Band?

Indlæg: 18. feb 2008, 18:33
af Siri
Der er ikke en mikrofon og man kan ikke forslå at man ville være et bandt. Man kan øve sig på at spille på dem, du kan ikke lave et bandt

Re: Band?

Indlæg: 18. feb 2008, 18:59
af Myzen
Siri skrev:Der er ikke en mikrofon og man kan ikke forslå at man ville være et bandt. Man kan øve sig på at spille på dem, du kan ikke lave et bandt


Mine øjne har vist bedraget mig :D

Og nu har jeg fundet ud af det xD
Men tak for de gode råd :bigsunglasses:

Re: Band?

Indlæg: 19. feb 2008, 15:58
af Siri
Ja det har de så

Re: Band?

Indlæg: 19. feb 2008, 21:47
af Billy Rosewood
Myzen, hvis du overvejer at lade spillere øve sammen, så pas på hvis du vælger at øve med dine gæster. :)
Nogen af dem spiller dem selv ihjel :lol: Jeg har oplevet at en af mine Simmere, Samuel, kom over for at spille guitar, så stod han der i 2 dage, og så faldt han sgu om. Jeg vandt over Døden, men det er sket flere gange, så du må nok lige passe på ikke at lave musisk massemord ;D

Re: Band?

Indlæg: 20. feb 2008, 12:09
af Cyberkim54
Sjov: er faktisk ret farligt for Simmerne, da de jo bliver ved og ved, når de sættes til det. Jeg holder altid øje med deres behovs måler og det er skide træls til tider når jeg har mange i spil. De er nogle dumme boter til tider, under fri vilje.
Faktisk havde jeg engang for lang tid siden en Simmer på Uni, der døde af sult på grund af at sætte ham til at læse, tror det var logik :)
Jeg var selv sulten og var gået ud for at smøre mig et par madder og tage med ind. Jeg nåede lige ind og så lige døden hente ham.
Jeg blev skide sur og gemte spillet. Han var ellers kommet ret langt og var søn af min ynglings Simmer Lusi Gyldenkål. "Så måtte jeg bagefter stå skole ret, over-for hende, da hendes søn nu pludselig var død :( "

Faktisk er mit humør langt nede lige nu, da en af mine platin Simmere lige er død ved en ilde brand i haven under et torden vejr. Jeg satte hende til at slukke, men pludselig var der ild i enden på hende :vsad:
Hun var lavet den 1-10-07 klokken 19:01 efter at havde arbejdet hele eftermiddagen på at instalere Sims2 på min nye computer og hun var nu blevet platin og jeg havde lige lavet en bagerforretning til hende som jeg kaldte Sara's køkken.
Ære være Sara Hansson's minde
Sørg med mig og gør den 1-10-07 til en national sørgedag :1wave:
Happy Simning

Ps: Pas på jer selv og jeres kære Simmere