Side 1 af 1

hvordan sætter man ens hus ind på ea?

Indlæg: 1. nov 2006, 11:45
af nadia
Ja emnet siger sig selv. Hvordan sætter man sit hus ind på ea altså til frillerup? :P :D

Indlæg: 1. nov 2006, 13:58
af Annbirtha
Jeg har fundet dette i en anden tråd der omhandler det samme, kik under punkt 4.

Lad os starte ved begyndelsen.
1. Du kan jo lade din Sim flytte ind på en lille tom grund du selv opretter og bruge koden "Motherlode" til at give hende penge med.
2. Færdighedspoint kan du få ved at skrive koden "boolprop testingcheatsenabled true". Du skal være ude i nabolagsview når du skriver den ellers virker den ikke.
Når du så vil give din Sim et færdighedspoint f.eks i madlavning sætter du Simmen til at læse om madlavning.
Ovre til højre hvor du kan se hvilke færdigheder din Sim har, kan du nu flytte skyderen samtidig med at du holder shift tasten nede, helst kun en tak af gangen til du får besked om at din Sim har fået pointet.
Sådan kan du gøre med alle færdighedspoint.
3. Jeg har printet kort ud med alle grundene dernæst har jeg skrevet på kortet hvem der bor hvor.
Ellers kan man jo inden du skal flytte et hus, holde musen hen over grundene, se hvad de hedder.
Vi har alle skrevet adressen på vores hus, så det skulle være nemt at placere dem.
4. Når du er i Nabolagsview klikker du på den grund du vil uploade, på billedet der kommer frem er der en mulighed der hedder pak grund.
Her skal du så bare vælge at du vil uploade den til EA, den anden mulighed der fremkommer er pak til fil på computeren.
Så skal du bare herefter følge anvisningerne.
5. Om Dads grund er blevet fjernet fra EA's server kan skyldes at de jævnligty gør "hovedrent" der inde på siden, og grunden er måske fjernet.
Derfor er det vigtigt at når man downloader en grund giver man den 5 stjerner. Når en grund har 5 stjerner på EA's side så bliver den nemlig ikke fjernet. På den måde kan vi alle beholde vores grunde på de Links som vi har givet Frillen, og det vil gøre det lettere for andre der fremover også skal downloade grunde.
Så husk at rate 5 stjerner.

Indlæg: 1. nov 2006, 14:18
af nadia
2. Færdighedspoint kan du få ved at skrive koden "boolprop testingcheatsenabled true". Du skal være ude i nabolagsview når du skriver den ellers virker den ikke.
Når du så vil give din Sim et færdighedspoint f.eks i madlavning sætter du Simmen til at læse om madlavning.
Ovre til højre hvor du kan se hvilke færdigheder din Sim har, kan du nu flytte skyderen samtidig med at du holder shift tasten nede, helst kun en tak af gangen til du får besked om at din Sim har fået pointet.
Sådan kan du gøre med alle færdighedspoint.
skal man gøre det der?

Indlæg: 1. nov 2006, 19:40
af Søren
For at uploade en grund, behøves du kun læse det Annbirtha skriver under punkt nr. 4:
Annbirtha skrev:4. Når du er i Nabolagsview klikker du på den grund du vil uploade, på billedet der kommer frem er der en mulighed der hedder pak grund.
Her skal du så bare vælge at du vil uploade den til EA, den anden mulighed der fremkommer er pak til fil på computeren.
Så skal du bare herefter følge anvisningerne.


De andre punkter er bare nogle gode idéer når man laver sin simselv til Frillerup :D

Indlæg: 2. nov 2006, 09:24
af Annbirtha
Nemlig Søren, det er bare nogle ideér til hvad man kan gøre og ikke nogen betingelse, man kan gøre lige som man lyster :P

Indlæg: 2. nov 2006, 11:21
af nadia
Mange tak for hjælpen. I er altid på farten :lol: :Bravo: